Eetproblemen en Afvalprogramma

Eetproblemen, waaronder niet willen eten of vreetbuien of .................., vragen om een maatwerkaanpak. De een is te zwaar door overmatig eten, de ander door medicatie of stofwisselingsproblemen, sommige familiair bepaald en andere door psychische problematiek.

Iedereen heeft zijn/haar eigen verhaal en verdient een eigen aanpak! Voor iedereen is het anders en met de juiste hulp en begeleiding kunnen wij u inspireren, motiveren en enthousiasmeren om het zelf op te pakken. In de meeste gevallen kan dit met gehele of gedeeltelijke vergoeding vanuit de ziektekostenverzekering.

Ons multidisciplinair team bestaat uit:
- Dorien Verdult, voedingsconsulente
- Jean-Pierre de Wild, fysiotherapeut
- Marianne Timmermans, diŽtiste
- Jurgen Jaap Brandjes MSc., psycholoog
en vele anderen.

Voor informatie en een vrijblijvende kennismaking Dit e-mailadres wordt beschermd tegen spambots. JavaScript moet zijn geactiveerd om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beschermd tegen spambots. JavaScript moet zijn geactiveerd om het te bekijken.

Daarnaast heeft Dorien Verdult nog een Vip fit en slank programma voor afvallen en verstevigen van de spieren en de huid, lymfedrainage, anti-age voor gezicht, infrarood behandeling voor wegsmelten van de dikke vetlagen.

Download hier de folder Gezond afvallen en toch genieten, de Wildebrandaanpak.

actueel