medische fitness

Wij hebben een zeer ruime en uitgebreide medische fitness opgezet. Wilt u graag sporten in een veilige en professionele atmosfeer, dan kunt u dagelijks bij ons terecht.

Heeft u bijvoorbeeld artrose, een nieuwe knie, longklachten, hoge bloeddruk, diabetis, vaatklachten, et cetera!! Dan kunt u bij ons op een veilige manier sporten. U krijgt afhankelijk van uw klachten een volledige intake door fysiotherapeut of bewegingsleider. Eventueel volgt een lichamelijk onderzoek en aanvullende testen. Vanuit deze gegeven wordt er een maatwerkprogramma gemaakt, zodat wij u de beste begeleiding en een gerichte aanpak van uw probleem kunnen bieden. 

De intake: de zogenaamde 0 meting bevat onder andere: een vraaggesprek, waarbij we uw klachten zo compleet mogelijk in kaart proberen te brengen, vetmeting, gewicht, bloeddruk en een fietstest om uw hart /long conditie in kaart te brengen. Deze fietstest is een submaximale test en volledig veilig. 

Medische fitness voor jong en oud, van 5 tot 85 jaar!!!

Openingstijden fitness:

maandag t/m vrijdag hele dag tot 's avonds 20.00 uur

zaterdag: 09.00-12.00 uur

Kosten: 

Bespreken wij graag vrijblijvend met u en kan vaak gecombineerd worden met fysiotherapie of een maatwerkaanpak. De 0 meting is altijd vrijblijvend en gratis!

 

actueel